Salată caldă de vară cu anghinare și sparanghel
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata de vară caldă de anghinare și sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sulițe de sparanghel, lămâi, ulei de măsline și crenguță de cimbru. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Încercați Salată Caldă De Anghinare, Rețetă De Salată Caldă De Slănină Și Anghinare, și Salată caldă de anghinare a pisicii negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Când anghinarea este tăiată, găsiți o tigaie suficient de largă pentru a le ține într-un singur strat. Strângeți sucul dintr-o jumătate de lămâie și jumătate-umpleți cu apă rece.
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline, condimentele, cimbru, oțet, anghinare și un vârf generos de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 15 minute până se înmoaie. Opriți focul și lăsați să se răcească (vezi sfaturile de mai jos).
Pregătiți sparanghelul. Mai întâi, tăiați capetele lemnoase, apoi folosiți un curățător de lame pivotant pentru a tăia capetele, rotindu-le pe măsură ce mergeți, astfel încât să ajungă la aceeași grosime ca vârfurile.
Aduceți o tigaie mare cu apă sărată la fierbere. Gatiti sparanghelul timp de 2 minute, apoi scurgeti si varfati direct in apa puternic inghetata. Se lasă până se răcește complet, se scurge din nou, apoi se lasă deoparte.
Pentru a face pansamentul, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie , apoi gătiți ușor ceapa roșie timp de 5 minute până se înmoaie. Opriți focul amestecați ceapa de primăvară și arpagicul, apoi răsturnați într-un ulcior.
Stropiți restul de ulei și oțet în pansament, apoi condimentați după gust.
Scurgeți anghinarea, apoi tăiați fiecare în 6 pene. Se taie fiecare sparanghel pe unghi în 3 bucăți.
Ștergeți tigaia și încălziți uleiul de măsline rămas. Se prăjește sparanghelul cu niște condimente până devine strălucitor și începe să se coloreze, apoi se scoate pe o farfurie.
Puneți tigaia la loc pe foc, apoi gătiți panele de anghinare până încep să se rumenească. Opriți focul și sunteți gata să vă așezați.
Puneți o baltă de pansament în centrul fiecărei farfurii. Echilibrați bucățile de sparanghel unul împotriva celuilalt pentru a înconjura pansamentul. Aranjați anghinarea printre sparanghel, astfel încât să fie distribuite uniform pe farfurie. Împrăștiați peste frunzele de salată și stropiți peste pansamentul rămas.