Salată caldă de vară cu anghinare și sparanghel

Salată caldă de vară cu anghinare și sparanghel
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata de vară caldă de anghinare și sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sulițe de sparanghel, lămâi, ulei de măsline și crenguță de cimbru. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Încercați Salată Caldă De Anghinare, Rețetă De Salată Caldă De Slănină Și Anghinare, și Salată caldă de anghinare a pisicii negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Când anghinarea este tăiată, găsiți o tigaie suficient de largă pentru a le ține într-un singur strat. Strângeți sucul dintr-o jumătate de lămâie și jumătate-umpleți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline, condimentele, cimbru, oțet, anghinare și un vârf generos de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 15 minute până se înmoaie. Opriți focul și lăsați să se răcească (vezi sfaturile de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Pregătiți sparanghelul. Mai întâi, tăiați capetele lemnoase, apoi folosiți un curățător de lame pivotant pentru a tăia capetele, rotindu-le pe măsură ce mergeți, astfel încât să ajungă la aceeași grosime ca vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Aduceți o tigaie mare cu apă sărată la fierbere. Gatiti sparanghelul timp de 2 minute, apoi scurgeti si varfati direct in apa puternic inghetata. Se lasă până se răcește complet, se scurge din nou, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a face pansamentul, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie , apoi gătiți ușor ceapa roșie timp de 5 minute până se înmoaie. Opriți focul amestecați ceapa de primăvară și arpagicul, apoi răsturnați într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Stropiți restul de ulei și oțet în pansament, apoi condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Pregătește legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8
Scurgeți anghinarea, apoi tăiați fiecare în 6 pene. Se taie fiecare sparanghel pe unghi în 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
9
Ștergeți tigaia și încălziți uleiul de măsline rămas. Se prăjește sparanghelul cu niște condimente până devine strălucitor și începe să se coloreze, apoi se scoate pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Puneți tigaia la loc pe foc, apoi gătiți panele de anghinare până încep să se rumenească. Opriți focul și sunteți gata să vă așezați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Puneți o baltă de pansament în centrul fiecărei farfurii. Echilibrați bucățile de sparanghel unul împotriva celuilalt pentru a înconjura pansamentul. Aranjați anghinarea printre sparanghel, astfel încât să fie distribuite uniform pe farfurie. Împrăștiați peste frunzele de salată și stropiți peste pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Revista