Salată caldă de somon și Rucola de cireșe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă de somon și Rucola de cireșe. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 355 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, Ulei de măsline, suc de cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Caldă De Paste Cu Somon Și Rucola, Quesadillas de somon afumat cu roșii calde și Rucola, și Salată Caldă De Pâine Cu Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați oțetul, turmericul și 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați rucola și radicchio și aruncați.
Adăugați sare și piper, după gust, și împărțiți amestecul în 4 farfurii.Condimentează somonul cu sare și piper.
Încălziți lingura rămasă de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați somonul și gătiți până abia opac, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Aranjați somonul gătit deasupra salatelor.Reduceți căldura la mediu și adăugați șalotele și jalapele aproxumro în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Adăugați cireșele și ghimbirul și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzesc.
Adăugați sucul de cireșe; creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când sucul este aproape în întregime evaporat, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.Puneți amestecul de cireșe peste somon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.