Salată caldă de scoici și slănină
Dacă aveți în jur 48 minute pentru a petrece în bucătărie, salata calda de scoici & bacon ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 29 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți scoici, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Caldă De Spanac Cu Scoici, Scoici Caramelizate Pe Sparanghel Cald Și Salată De Roșii, și Scoici arse peste salată de slănină și spanac cu vinetă de cidru.
Instrucțiuni
Spălați și uscați scoicile și puneți-le într-un castron.
Se amestecă 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie într-un castron cu puțină sare și piper, apoi se toarnă peste scoici. Lăsați timp de 15 minute, până când scoicile au devenit albe.
Tăiați fiecare fâșie de slănină pe jumătate și înfășurați o scoică. Asigurați-vă cu bețișoare de cocktail.
Bateți împreună restul de 2 lingurițe de suc de lămâie cu muștarul, mierea, sarea și piperul.
Bateți restul de 6 linguri de ulei de măsline până când pansamentul este gros, apoi amestecați caperele și pătrunjelul. Împărțiți Andiva creț între 8 farfurii de servire.
Preîncălziți un grătar la cald.
Așezați scoicile într-un singur strat peste o tigaie de grătar căptușită. Grătiți scoicile timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când slănina este crocantă și aurie. Puneți trei scoici pe fiecare farfurie și lingură peste pansament.