Salata caldă de cartofi dulci cu rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de rozmarin, suc de portocale, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui de rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce, Salată Caldă De Cartofi Dulci, și Salată Caldă De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mare, aruncați cartofi dulci, ceapă, ulei, sare și piper. Aranjați amestecul de cartofi într-un singur strat într-o tigaie cu jumătate de foaie de 17x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi Dulci
Cartofi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți descoperit 25 de minute sau până se înmoaie. Se amestecă; coaceți 5 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, amestecați sucul de portocale și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi.