Salată caldă de năut

Salată caldă de năut
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de năut cald ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.77 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 195 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, brânză feta, ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată caldă de chorizo și năut, Salată caldă de năut cu roșii, și Salată Caldă De Năut Cu Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Puneți ceapa, dovleceii, piperul și roșiile într-o formă de prăjire superficială și condimentați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și aruncați bine. Prăjiți timp de 30 de minute, amestecând la jumătate, până când legumele sunt fierte și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4
Între timp, amestecați sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas pentru a face un pansament. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Când legumele sunt fierte, lăsați-le să se răcească timp de 5 minute, apoi răsturnați într-un castron cu nautul, feta și pansamentul. Aruncați ușor înainte de servire. Resturile sunt delicioase reci și servite cu pâine pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista