Salată caldă de năut

Salată caldă de năut
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de năut cald ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.77 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 195 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, brânză feta, ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată caldă de chorizo și năut, Salată caldă de năut cu roșii, și Salată Caldă De Năut Cu Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți ceapa, dovleceii, piperul și roșiile într-o formă de prăjire superficială și condimentați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și aruncați bine. Prăjiți timp de 30 de minute, amestecând la jumătate, până când legumele sunt fierte și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Între timp, amestecați sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas pentru a face un pansament. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Când legumele sunt fierte, lăsați-le să se răcească timp de 5 minute, apoi răsturnați într-un castron cu nautul, feta și pansamentul. Aruncați ușor înainte de servire. Resturile sunt delicioase reci și servite cu pâine pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista