Salată caldă de gnocchi de busuioc cu Carpaccio de roșii

Salata caldă de Gnocchi de busuioc cu Carpaccio de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, sare gri și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Busuioc Cald Și Gnocchi De Brânză De Capră Cu Carpaccio De Roșii Și El, Gnocchi cu roșii, busuioc și măsline, și Gnocchi parmezan cremos cu Mozzarella, roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu sau mare, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Gustați pentru echilibru și reglați cu ulei de măsline sau lămâie, după cum este necesar. Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit de bucătar, feliați roșiile cât mai subțire posibil și aranjați pe un platou mare. Condimentați cu sare și piper și lingurați puțin din vinetă peste roșii. Aruncați salata cu puțin mai mult din pansament și aranjați deasupra roșiilor.
Când gnocchiul s-a scurs, puneți-l în castron cu vinetă rămasă. Aruncați ușor, apoi împrăștiați gnocchiul pe salată. Folosind un cojitor de legume, radeți brânza peste salată și serviți imediat.
2 kilograme cartofi roșii
1/2 cană parmezan proaspăt ras
Prindeți piper negru proaspăt măcinat
Ciupiți nucșoară proaspăt rasă
1 la 1 1/4 cupe nealbite toate-scop făină, plus mai mult pentru praf sau de a folosi magazin cumparat gnocchi (1 lira proaspete sau congelate)
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Coaceți cartofii până când sunt foarte moi pe un pat de sare grosieră într-un vas de copt, aproximativ 45 de minute. (Sarea împiedică cartofii să atingă vasul și să dezvolte un loc greu.) Răciți cartofii până se încălzesc, apoi înjumătățiți pe lungime și scoateți carnea. Treceți carnea printr-o moară de alimente sau ricer sau împingeți-o printr-o sită grosieră. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Într-un bol, combinați cartoful, gălbenușurile de ou, parmezanul, sarea, piperul și nucșoara. Lucrați amestecul cu o lingură de lemn până când este netedă.
Adăugați 1 cană de făină și frământați foarte ușor, bătând și apăsând aluatul cu mâinile până când toată făina este încorporată.
Adăugați o parte sau toată făina suplimentară de 1/4 cană dacă aluatul se simte prea umed, ar trebui să fie moale, dar nu ar trebui să se lipească de mâini.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și rotiți-l într-un jurnal cu diametrul de aproximativ 3 inci.
Tăiați jurnalul în 8 bucăți egale.
Dați fiecărei bucăți un sfert de tură, astfel încât să rulați aluatul într-o direcție diferită, apoi rulați în frânghii, cu un diametru generos de 1/2 inci, ca și cum ați face bețișoare. Făinați frânghiile cu generozitate, apoi tăiați transversal la intervale de 1/2 inci. Puteți modela gnocchiul pe o paletă de unt crestată sau pe spatele unei furculițe sau le puteți găti așa cum este.
Lăsați-le să se usuce la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute înainte de gătit
Aduceți o oală mare de apă la fiert și adăugați sare.
Adăugați gnocchi și gătiți timp de aproximativ 90 de secunde din momentul în care se ridică la suprafață.
Îndepărtați cu un skimmer, scurgeți bine.
Nota lui Cook: deși aveți nevoie doar de o jumătate de lot de gnocchi pentru această rețetă, Faceți-vă timp pentru a face un lot întreg, a îngheța jumătate și a culege recompensele efortului dvs. mai târziu.
Un carpaccio este felii subțiri de hârtie dintr-un aliment, cum ar fi roșiile, care pot transforma o cină simplă într-o masă elegantă.