Salată caldă de fructe de iarnă, andive și Pancetta
Salata caldă de fructe de iarnă, andive și Pancettan este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 296 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de pancetta groasă, sare și piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată caldă cu ou și Pancetta, Kale de iarnă + salată crocantă de Pancetta cu pâine prăjită cu brânză Bleu, și Salată De Cicoare De Iarnă Cu Usturoi Verde La Grătar, Pancetta Și Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un alezor mare de citrice, stoarceți 1/2 cană de suc din jumătățile de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rodie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Se transferă într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la 3 linguri, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați siropul de rodie într-un castron mic și amestecați oțetul și apoi uleiul. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Rodie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o cratiță medie, combinați apa și zahărul și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați gutuile și puneți un capac mic sau o farfurie rezistentă la căldură direct deasupra pentru a menține panele scufundate. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați gutuile pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Tăiați gutuile în pene subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
7
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc moderat până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scurgeți pancetta; rezervați 1 lingură de grăsime în tigaie. Puneți tigaia la foc mare, adăugați andivele și gătiți, aruncând, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați gutuile, perele și pancetta, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Jumătăți De Pere în Sirop
10
Transferați salata într-un platou.
11
Stropiți cu o parte din pansament, presărați cu tarhon și serviți. Treceți pansamentul rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat