Salată caldă de fructe de iarnă, andive și Pancetta
Salata caldă de fructe de iarnă, andive și Pancettan este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 296 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de pancetta groasă, sare și piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată caldă cu ou și Pancetta, Kale de iarnă + salată crocantă de Pancetta cu pâine prăjită cu brânză Bleu, și Salată De Cicoare De Iarnă Cu Usturoi Verde La Grătar, Pancetta Și Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un alezor mare de citrice, stoarceți 1/2 cană de suc din jumătățile de rodie.
Se transferă într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la 3 linguri, aproximativ 10 minute.
Transferați siropul de rodie într-un castron mic și amestecați oțetul și apoi uleiul. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Într-o cratiță medie, combinați apa și zahărul și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Adăugați gutuile și puneți un capac mic sau o farfurie rezistentă la căldură direct deasupra pentru a menține panele scufundate. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați gutuile pe o farfurie pentru a se răci.
Tăiați gutuile în pene subțiri.
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc moderat până când este crocantă.
Scurgeți pancetta; rezervați 1 lingură de grăsime în tigaie. Puneți tigaia la foc mare, adăugați andivele și gătiți, aruncând, până când se încălzește.
Adăugați gutuile, perele și pancetta, condimentați cu sare și piper și aruncați ușor.
Transferați salata într-un platou.
Stropiți cu o parte din pansament, presărați cu tarhon și serviți. Treceți pansamentul rămas separat.