Salată caldă de ciuperci și Stilton
Ciuperci cald și salata Stilton ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 192 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de salată bordeaux, ciupercile chanterelle, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată caldă Stilton, Salată Caldă De Ciuperci, și Salată Caldă De Ciuperci.
Instrucțiuni
Chop pancetta. Felii subțiri de șalotă.
Periați nisipul de pe 1 kilogram de ciuperci proaspete de chanterelle și tăiați-le în felii groase de 1/2 inch. Crumble Stilton.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă pancetta și șalotele; saut până începe să se rumenească.
Adăugați încă 2 linguri ulei de măsline, apoi ciupercile.
Se presară sare și piper negru proaspăt măcinat. Saut până când ciupercile sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 lingură de oțet de vin Sherry și fierbeți până se evaporă, amestecând continuu.
Se toarnă amestecul de salată într-un bol de salată puțin adânc.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și aruncați.
Adăugați 2 lingurițe de oțet de vin Sherry, condimentați cu sare și piper și aruncați din nou.
Adăugați ciupercile și brânza; aruncați ușor și serviți imediat.