Salată caldă de cartofi la grătar cu usturoi prăjit și pansament Negru de măsline

Salata de cartofi cald la gratar cu usturoi prăjită și sos de măsline negru este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 633 calorii, 6g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de canolan, măsline kalamatan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată mediteraneană de ton, cartofi, măsline și feta cu sos de usturoi, Salată de cartofi dulci prăjiți cu sos cald de Chutney, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Sos Cald De Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateti usturoiul, otetul, mierea si sarea si piperul, dupa gust, intr-un bol pana se omogenizeaza. În timp ce bateți, adăugați uleiul până când amestecul s-a emulsionat.
Se toarnă într-un bol mare de servire și se amestecă măslinele și pătrunjelul.
Încălziți grătarul la înălțime.
Ungeți ambele părți ale cartofilor cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc ușor pe ambele părți și gătiți. Tăiați gros cartofii și adăugați-i la pansament. Aruncați pentru a acoperi și a servi.