Salată Caesar și crutoane de parmezan

Salată Caesar și crutoane de parmezan
Salata Caesar și crutoanele de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 496 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de parmezan, oțet de vin sherry, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Caesar cu crutoane de piper parmezan, Salată de Caesar cu frunze roșii cu crutoane de parmezan la grătar, și Salată de Caesar de pui cu crutoane și parmezan ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree usturoiul, muștarul, oțetul, sosul Worcestershire și hamsiile (dacă se utilizează) într-un blender până se omogenizează. Cu blenderul în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux constant. Condimentează cu sarea și piperul și subțire după gust cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
HamsiiHamsii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Stropiți peste romaine și adăugați crutoanele. Se aruncă bine și se servește, garnisit cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
RomaineRomaine
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista