Salată Caesar cu crutoane crocante de Tofu
Reteta Salata Caesar cu crutoane crocante de Tofu este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această garnitură are 235 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, muștar dijon, tofu de mătase și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Caesar Wrap Cu Crutoane De Tofu Și Broccoli, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar cu pansament Caesar de casă și crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați tofu de mătase cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, cele 1 1/2 linguri de Parmigiano, hamsia, usturoiul, Worcestershire și muștarul; condimentează pansamentul cu sare și piper.
Înfășurați tofu ferm în prosoape de hârtie și apăsați o parte din apă. Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal până la sclipire. Într-un castron, aruncați tofu cu amidonul de porumb până când este acoperit.
Adăugați cuburile în ulei și prăjiți la foc moderat, rotind o dată, până când sunt crocante, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați crutoanele pe o hârtie peplacă cu coajă; condimentează cu sare.
Într-un castron mare, aruncați romaina cu pansamentul și două treimi din crutoane.
Transferați salata în farfurii și acoperiți cu crutoanele rămase.
Se presară cu Parmigiano și se servește.