Salata Bulgur cu struguri și Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 278 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulgur, cayenne, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Bulgur cu struguri și brânză Feta, Salată Bulgur Cu Kale, și Salată de grâu și varză Bulgur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.Se amestecă bulgur și 1/2 linguriță sare și se ia de pe foc.Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până când cea mai mare parte a apei este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți bine și apăsați pentru a extrage orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Lăsați să se răcească și amestecați ingredientele rămase.Condimentează bine cu sare și piper negru, după gust.