Salata de conopidă și ciuperci brânză este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Dacă aveți maioneză, sare, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată prăjită de conopidă și ciuperci Quinoa în vinetă balsamică, Braesolan și salată de ciuperci și conopidă ușor murată cu Parmigiano crocant, și Gnocchi de conopidă cu sos cremos de ciuperci Shiitake de conopidă.