Salata asiatică cu pansament de var este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați jicama, papaya, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată Tempeh Asiatică Cu Sos De Tei De Susan, Salată Asiatică De Pui Cu Sos De Ardei Iute, Ghimbir Și Var, și Salată De Verdeață Asiatică Cu Sos Szechuan, Ulei De Susan Și Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele de pansament de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Var
2
Într-un castron mare, așezați toate ingredientele salatei Asiatice, cu excepția arahidelor și a coriandrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.