Salate Serioase: sparanghel cu sos de muștar Dijon și ou fiert tare tocat
Salate Serioase: sparanghelul cu sos de muștar Dijon și ou fiert tare tocat este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 267 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica maioneza, otet de vin, câteva macină piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 282 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: salata de sunca tocata cu oua fierte tari, Pâine prăjită cu ou fiert tare cu muștar și murături, și pâine prăjită cu ou fiert tare cu murături și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ouăle într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece cu un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește la foc mare până când apa ajunge la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți cu un capac și lăsați să stea 14 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci. Cojiți și tocați aproximativ ouăle și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Umpleți un castron mediu cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte. Aduceți 6 căni de apă și 4 lingurițe de sare la fiert într-o oală mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este fraged, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Transferați sparanghelul gătit în baia de gheață. Când se răcește, scoateți sparanghelul din Baia de gheață și puneți-l pe un prosop curat pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Între timp, amestecați maioneza, muștarul, apa și oțetul într-un castron mic și bateți pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru a servi, aranjați sulițele de sparanghel pe farfurii individuale sau pe un platou și lingurați sosul generos peste mijlocul sulițelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Presărați ouăle tocate și arpagicul peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)