Salate Serioase: fructe de piatră cu sirop de ghimbir-Lime și mentă
Salate Serioase: fructe de piatră cu sirop de ghimbir-var și menta este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, mentă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe De Piatră La Grătar Cu Sirop Balsamic Și Piper Negru, Carpaccio de fructe de piatră de vară cu sirop de fasole de vanilie și cremă de ghimbir, și Fructe de piatră prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa, zahărul și ghimbirul la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute. Se strecoară printr-o sită fină într-un castron puțin adânc și se lasă să se răcească la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați fructele feliate într-un bol de servire puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați sirop de ghimbir rece, suc proaspăt de lămâie și mentă. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și răciți timp de 45 de minute - 1 oră.