Salate De Creveți Și Avocado

Salate De Creveți Și Avocado
Salatele de creveți și Avocado sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 495 calorii. Mergeți la magazin și ridicați avocado, suc de lămâie, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Avocado și roșii Plus 5 salate proaspete și simple de Avocado, Salată Caprese De Avocado Plus 5 Salate Crocante De Avocado, și Salate de avocado-grapefruit.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți creveții, usturoiul, pudra de chili, sarea și chimenul în ulei la foc mediu timp de 3-4 minute sau până când creveții devin roz; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare, combinați romaina, porumbul, mazărea și ardeiul roșu; împărțiți între patru farfurii de servire. Completați fiecare cu creveți și avocado. Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru vinaigretă; stropiți peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
RomaineRomaine
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Cowboy-ul gol Sauvignon Blanc de la Naked Winery cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Gol Cowboy Sauvignon Blanc de gol Winery
Gol Cowboy Sauvignon Blanc de gol Winery
Se deschide cu arome tradiționale de lemongrass, cu guava subiacentă și fructul pasiunii. Aciditatea crocantă curăță palatul, ducând la un finisaj persistent de honey.At Naked Winery, suntem într-o misiune de a reduce rata divorțului încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin în fiecare noapte. Noi "scopul de a șicana" cu etichete sunt doar un pic risqu pentru că noi credem că experiența din jurul vin ar trebui să fie distractiv. Setați starea de spirit pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare din spate. Ia-Uncorked și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista