Salata Zeiței de primăvară este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oțet de vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zeita verde Dip cu legume de primăvară, Salata zeiței lui G, și Salata De Detoxifiere A Zeiței Interioare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare combinați felii de ceapă și romaine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un robot de bucătărie, combinați toate ingredientele de pansament și piureul până se omogenizează. Reglați condimentele, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă jumătate din pansament peste salată și se aruncă. Refrigerați pansamentul rămas.