Salata verde cu sos de mac

Salata verde cu sos de mac
Salată verde cu sos de semințe de mac ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 202 calorii , 1 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 1,08 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de mac, miere, salată verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 19% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați fasole verde cu sos de mac , sos de salată de mac și sos de salată de mac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, amestecați salata verde, castraveții și ceapa roșie; pus deoparte. Într-un borcan de sticlă cu un capac etanș, combinați toate ingredientele pentru dressing; se agită până se omogenizează bine. Chiar înainte de servire, turnați aproximativ 1/2 cană de dressing peste salată; arunca usor. Acoperiți și puneți la frigider restul de dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maddalena Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Maddalena Chardonnay
Maddalena Chardonnay
Fermentația în butoi în stejar francez și american, fermentația malolactică, agitarea drojdiei și învechirea sur lie dezvoltă acest vin la cel mai mare potențial. Maddalena Vineyard Chardonnay întâmpină nasul cu un potpourri de arome bazate pe fructe, inclusiv citrice, guava și coajă de portocală. Aceste arome sunt completate de un element mineral, descris drept „pietre umede”. În gură se dezvăluie și fructul înainte, care este însoțit de o structură bună și un final lung și crocant.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista