Salata Mexicană De Pui A Lui Rick Bayless Cu Guacamole Și Romaine Proaspete
Rețeta salata mexicană de pui a lui Rick Bayless cu Guacamole și Romaine proaspete este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 339 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ardei iute, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Baconul și guacamolul de roșii al lui Rick Bayless, Queso Dip cu tequila de Rick Bayless, și Horchata (adaptare după Rick Bayless).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ardeii iute și gătiți până când usturoiul este moale și ușor rumenit, 2 până la 3 minute. Cool.In un blender, pur și simplu suc de lămâie, cilantro și 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru și usturoi și ulei de chile. Marinati puiul cu 1/3 din amestec timp de pana la 1 ora.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar cu gaz peste mediu spre mediu-înalt (sau porniți un foc de cărbune și lăsați-l să ardă până când cărbunii sunt fierbinți mediu și acoperiți cu cenușă albă). Ungeți ușor feliile de ceapă cu ulei și condimentați cu sare. Grătiți ceapa și puiul până când puiul este gătit și ceapa este bine rumenită, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.Se toacă ceapa la grătar în bucăți mici și se pune într-un bol. Puneți și curățați avocado, scoțând carnea cu ceapa.
Adăugați încă o treime din marinada de usturoi și zdrobiți grosolan totul împreună cu un tocător de cartofi, o furculiță mare sau spatele unei linguri. Gustați și condimentați cu sare, de obicei aproximativ 1/2 linguriță.Puneți romaine feliate într-un castron mare, îmbrăcați-vă cu treimea rămasă din marinată și aruncați la combine.To serviți, împărțiți între patru farfurii. Puneți o porție de guacamol în centrul fiecărei farfurii.
Tăiați fiecare sân în cuburi și aranjați peste guacamole.
Se presară cu queso a aproxumplejo (sau înlocuitorul său) și se stropește cu mai mult pansament.Mai multe despre PANNA: Panna este prima revistă de gătit video pentru iPad și iPhone. Lansat la sfârșitul anului 2012, Panna combină conținut video original, de înaltă definiție, al maeștrilor bucătari (Rick Bayless, Nancy Silverton, Jonathan Waxman, Seamus Mullen, Sean Brock, the Canal House, Anita Lo, Michael Tusk pentru a numi câteva) preparându-și mâncărurile preferate în bucătăriile de acasă. Panna s-a lansat anul trecut cu un mare succes, cu peste jumătate de milion de descărcări și numărare și a fost recunoscută drept una dintre cele mai bune aplicații din 2012 de către Apple. Descărcați-l acum. Încercați aceste rețete mexicane pe Food Republic: Tuna Tartare Guacamole Recipe
Rețetă Enchiladas Suizas Cu Pui
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.