Salata italiană de paste Tennille

Salata italiană de paste Tennille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata italiană de Paste Tennille. Acest curs principal are 816 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 7. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână pansament pentru salată, castraveți, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Salată Italiană De Paste, Salată Italiană De Paste, și Salată italiană de șuncă și paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Broccoli la aburi și flori de conopidă până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
2
Puneți broccoli și conopida într-un castron mare, aruncați cu unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Se amestecă macaroanele și se întoarce apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Lăsați să gătească până când tăiței sunt al dente, scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Într-un bol mare de amestecare, amestecați pansamentul Italian cu macaroanele fierbinți. Apoi, amestecați morcovii, castraveții, roșiile, broccoli și conopida. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
După ce pastele și legumele s-au răcit timp de 30 de minute, amestecați brânza. Întoarceți vasul la frigider pentru încă 30 până la 45 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții7
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista