Salata italiană de paste Tennille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata italiană de Paste Tennille. Acest curs principal are 816 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 7. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână pansament pentru salată, castraveți, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Salată Italiană De Paste, Salată Italiană De Paste, și Salată italiană de șuncă și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Broccoli la aburi și flori de conopidă până se înmoaie.
Puneți broccoli și conopida într-un castron mare, aruncați cu unt și sare.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Se amestecă macaroanele și se întoarce apa la fierbere.
Lăsați să gătească până când tăiței sunt al dente, scurgeți bine.
Într-un bol mare de amestecare, amestecați pansamentul Italian cu macaroanele fierbinți. Apoi, amestecați morcovii, castraveții, roșiile, broccoli și conopida. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
După ce pastele și legumele s-au răcit timp de 30 de minute, amestecați brânza. Întoarceți vasul la frigider pentru încă 30 până la 45 de minute înainte de servire.