Salata de sfeclă prăjită Bi-Rite Market cu ceapă murată și Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de sfeclă prăjită Bi-Rite Market cu ceapă murată și Fetan. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 161 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză feta, oțet de șampanie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market, Bi-Rite piață BLT & e cu Harissa Mayo, și Piure de cartofi dulci cu nucă de cocos Curried Bi-Rite Market.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, oțetul și câteva vârfuri de sare într-un castron mic și dați deoparte.
Dacă folosiți sfeclă pentru bebeluși, lăsați pielea pe ea, dar înjumătățiți-o sau împărțiți-o după cum este necesar, astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1 inch. Dacă folosiți sfeclă medie sau mare, curățați-o și tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Puneți un coș cu aburi într-o oală mare, adăugați apă chiar pe fundul coșului și aranjați sfecla într-un singur strat confortabil. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți oala și reduceți focul pentru a menține un foc puternic. Gatiti pana cand sfecla este complet frageda cand este perforata cu o frigaruie, aproximativ 30 de minute. (Urmăriți nivelul apei în timpul gătitului și adăugați mai multe dacă amenință să se usuce.)
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Dacă utilizați sfeclă pentru bebeluși, îndepărtați pielea de îndată ce sunt suficient de reci pentru a fi manipulate.
Rezervând lichidul, scoateți ceapa din oțet și adăugați la sfeclă. Într-un alt castron, amestecați uleiul, muștarul, mierea, 1 lingură de oțet rezervat și câteva vârfuri mari de sare.
Adăugați pansamentul, pătrunjelul și toate, cu excepția a 2 linguri de feta, la sfeclă. Aruncați bine și gustați; condimentați cu mai multă sare sau oțet după cum este necesar.
Garnisiți cu o stropire de feta rămasă deasupra.Notă: nuanța frumoasă a sfeclei vă va pata mâinile și hainele. Poartă mănuși și șorț dacă rozul nu este culoarea ta!Bacsis: folosiți orice sfeclă de culoare pe care o aveți la dispoziție; dacă alegeți să folosiți atât sfeclă aurie, cât și roșie, aruncați-le cu pansamentul separat pentru a împiedica sfecla roșie să le păteze pe cele galbene.