Salata de pui chinezesc Martha

Salata de pui chinezesc Martha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui chinezească Martha. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 529 calorii. Mergeți la magazin și ridicați salată, sos de soia, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este plăcută de 476 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salata de orez Martha, Salata Martha ' s Vineyard, și Salată De Trei Fasole Ala Martha Stewart pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Folosind două furculițe, tocați puiul gătit (dacă nu aveți deja fierte, braconați bucățile de pui în apă clocotită până când nu mai sunt roz în interior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Pui FiertPui Fiert
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se amestecă sosul de soia, sherry și zahărul într-un castron și se adaugă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se lasă la macerat 10 minute.
4
Scoateți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Prăjiți puiul mărunțit în puțin ulei de gătit la foc mediu mare pentru a-l face puțin crocant și pentru a coace în condiment. Pune deoparte. 2 Puneți 3/4 inch de ulei de gătit cu punct de fum ridicat (cum ar fi uleiul de semințe de struguri sau uleiul de arahide) într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Încălziți la foc mare până când aruncați o picătură sau două de apă în uleiul pe care îl sfârâie. Luați o grămadă de fire de fasole uscate și rupeți-le ușor puțin. Testați uleiul punând un fir de fasole în ulei. Dacă uleiul este suficient de fierbinte, firul de fasole va sfârâi aproape imediat și se va umfla. Atunci știi că uleiul este suficient de fierbinte. Lucrând cu câteva fire de fasole la un moment dat, puneți-le în uleiul fierbinte. De îndată ce se umflă, îndepărtați-le cu grijă cu clești și așezați-le pe un prosop de hârtie pentru a se răci. Prosopul de hârtie ajută la îndepărtarea excesului de ulei. Pune deoparte.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Tăiați ceapa verde, mărunțindu-le pe lungime, așa cum se arată. Prăjiți migdalele tocate sau tocați migdalele prăjite; prăjiți semințele de susan. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Încălziți o tigaie subțire la foc mediu, adăugați semințele - sau nucile, nu le faceți pe amândouă împreună - amestecați frecvent până când încep să se rumenească, scoateți-le de pe foc, vor continua să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să se răcească la temperatura camerei.)4
9
Se amestecă toate ingredientele sosului împreună, în ordinea listată. Chiar înainte de a servi salata, amestecați toate ingredientele salatei împreună - salată, pui, fire de fasole, migdale, semințe de susan și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista