Salata de pui chinezesc Martha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui chinezească Martha. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 529 calorii. Mergeți la magazin și ridicați salată, sos de soia, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este plăcută de 476 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salata de orez Martha, Salata Martha ' s Vineyard, și Salată De Trei Fasole Ala Martha Stewart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Folosind două furculițe, tocați puiul gătit (dacă nu aveți deja fierte, braconați bucățile de pui în apă clocotită până când nu mai sunt roz în interior).
Se amestecă sosul de soia, sherry și zahărul într-un castron și se adaugă puiul.
Se lasă la macerat 10 minute.
Scoateți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Prăjiți puiul mărunțit în puțin ulei de gătit la foc mediu mare pentru a-l face puțin crocant și pentru a coace în condiment. Pune deoparte. 2 Puneți 3/4 inch de ulei de gătit cu punct de fum ridicat (cum ar fi uleiul de semințe de struguri sau uleiul de arahide) într-o cratiță mică.
Încălziți la foc mare până când aruncați o picătură sau două de apă în uleiul pe care îl sfârâie. Luați o grămadă de fire de fasole uscate și rupeți-le ușor puțin. Testați uleiul punând un fir de fasole în ulei. Dacă uleiul este suficient de fierbinte, firul de fasole va sfârâi aproape imediat și se va umfla. Atunci știi că uleiul este suficient de fierbinte. Lucrând cu câteva fire de fasole la un moment dat, puneți-le în uleiul fierbinte. De îndată ce se umflă, îndepărtați-le cu grijă cu clești și așezați-le pe un prosop de hârtie pentru a se răci. Prosopul de hârtie ajută la îndepărtarea excesului de ulei. Pune deoparte.3
Tăiați ceapa verde, mărunțindu-le pe lungime, așa cum se arată. Prăjiți migdalele tocate sau tocați migdalele prăjite; prăjiți semințele de susan. (
Încălziți o tigaie subțire la foc mediu, adăugați semințele - sau nucile, nu le faceți pe amândouă împreună - amestecați frecvent până când încep să se rumenească, scoateți-le de pe foc, vor continua să gătească.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei.)4
Se amestecă toate ingredientele sosului împreună, în ordinea listată. Chiar înainte de a servi salata, amestecați toate ingredientele salatei împreună - salată, pui, fire de fasole, migdale, semințe de susan și sos.