Salata de porc si spanac
Salata de porc și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 303 calorii, 23 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,85 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, dressing, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de porc și spanac, Salată de porc la grătar și spanac nectarine și Cotlete de porc cu parmezan cu salată de spanac.
Instrucțiuni
Tapetați patru farfurii cu frunze de spanac; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați mazărea cu ochi negri, ciupercile, sosul, ceapa, țelina, pimiento și măslinele; pus deoparte.
Într-o tigaie mică, căliți carnea de porc în ulei timp de 1 minut.
Adăugați usturoiul; se mai caleste 1-2 minute sau pana cand nu mai este roz.
Se ia de pe foc; se adaugă la amestecul de mazăre cu ochi negri și se amestecă bine.
Turnați amestecul pe farfurii căptușite cu spanac.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.