Salata de pomelo

Salata de pomelo
Reteta Salata Pomelo se poate face in aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți per porție. Acest aperitiv are 162 de calorii, 1 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet de cidru de mere, pomelo, usturoi și ceapă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de pomelo, salată de pomelo și salată de pomelo.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Francis Ford Coppola Votre Sante Chardonnay
Găsind un echilibru minunat între fructe dulci, note de citrice savuroase și un final condimentat de vanilie, Votre Santé Chardonnay 2010 oferă un parfum delicat de piersici, lămâi și pere condimentate împreună cu arome delicioase de mere, ananas și vanilie prăjită. Merge bine cu brânză albastră, pește și paste.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista