Salata de legume marinate

Salata de legume marinate
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Salata de legume marinate ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 83 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD per porție. Această rețetă este pe placul a 32 de bucătari și bucătari. Un amestec de oțet de vin alb, muștar dijon, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 87%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de legume marinate, Salata de legume marinate și Salata de legume marinate.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul, condimentele italiene, muștarul de Dijon, usturoiul, sarea, zahărul și piperul. Într-un castron mare, combinați conopida, roșiile cherry, jumătățile de ardei cireș, dovleceii, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă amestecul de dressing peste legume, amestecând ușor pentru a se acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute - noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista