Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian ? Salata de legume cu alune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii , 5 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet de cidru, alune de pădure, miere și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81% , ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt cupcakes cu unt și alune , cupcakes cu banane și alune cu glazură de marshmallow și mousse de ciocolată și alune .
Instrucțiuni
1
Pentru dressing, într-un castron mic, bateți primele șase ingrediente. Într-un castron mare, combinați ciupercile, ardeiul roșu, țelina și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Stropiți cu dressing și amestecați pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
3
Pune salata verde pe farfurii de salata; deasupra cu amestec de sparanghel și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe