Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian ? Salata de legume cu alune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii , 5 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet de cidru, alune de pădure, miere și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81% , ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt cupcakes cu unt și alune , cupcakes cu banane și alune cu glazură de marshmallow și mousse de ciocolată și alune .
Instrucțiuni
1
Pentru dressing, într-un castron mic, bateți primele șase ingrediente. Într-un castron mare, combinați ciupercile, ardeiul roșu, țelina și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu dressing și amestecați pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
3
Pune salata verde pe farfurii de salata; deasupra cu amestec de sparanghel și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat