Salata de legume cu alune
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian ? Salata de legume cu alune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii , 5 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de oțet de cidru, alune de pădure, miere și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81% , ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt cupcakes cu unt și alune , cupcakes cu banane și alune cu glazură de marshmallow și mousse de ciocolată și alune .
Instrucțiuni
Pentru dressing, într-un castron mic, bateți primele șase ingrediente. Într-un castron mare, combinați ciupercile, ardeiul roșu, țelina și arpagicul.
Stropiți cu dressing și amestecați pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
Pune salata verde pe farfurii de salata; deasupra cu amestec de sparanghel și ciuperci.