Salata de fasole verde si feta de la ATHENOS

Salata de fasole verde si feta de la ATHENOS
Salata de fasole verde și feta de la ATHENOS este un aperitiv care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 55 de calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză Athenos feta, ceapă, fasole verde și amestec de sos pentru salată cu brânză, usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52% . Salata de fasole verde și feta , salata de fasole verde și salata de fasole verde, nucă și feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita 7 min. sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgere; clătiți cu apă rece. Între timp, pregătiți dressingul pentru salată conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se amestecă fasolea cu brânză, ceapa și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Adăugați dressingul pregătit; amestecați ușor.
5
Serviți imediat. Sau, acoperiți și lăsați la frigider câteva ore sau până se răcește.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 a fost un alt sezon de creștere stelară în Valea Râului Rusiei; primăvară caldă, vreme bună de înflorire și un sezon lung de coacere moderată. Blocurile noastre pentru amestecul Dutton Ranch au fost recoltate între 9 septembrie și 11 octombrie; fructele erau frumos curate și coapte și ne-au oferit vinuri cu coloana vertebrală acidă și arome delicioase de citrice și fructe cu sâmbure pe care le iubim atât de mult din cartierul nostru. Acest vin este despre prospețime și echilibru: în nas conduce cu note de lămâie Meyer, pere și minerale, cu note tropicale și ghimbir. În gură, savoarea acestui anotimp este echilibrată de aciditatea solidă și un miez de fructe în evoluție care te face să revii. Mingea de lămâie, para coaptă și o notă de măr verde completează profilul fructului, în timp ce mineralitatea oțelului și smântâna dulce adaugă o complexitate pe care o iubim în acest vin. Alcoolul moderat și aciditatea suculentă caracteristică a Green Valley facilitează finalul proaspăt și persistent de citrice/ghimbir. Acesta este un vin care evoluează în pahar și va răsplăti cu ușurință 5 ani de învechire în pivniță, dar ambele vor fi o provocare prin alura sa imediată.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Revista