Salata de cartofi prajiti
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, salata de cartofi prăjiți ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 239 de calorii , 4 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Această rețetă de la Foodnetwork necesită maioneză, țelină, ceapă și mărar. 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supa de cartofi la cuptor cu coji de cartofi crocante , Aloo Bonda ~ găluște de cartofi acoperite cu aluat și picante și felii de cartofi prăjiți la tigaie .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o friteuză sau o oală cu fundul greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F.
Adăugați cartofii în uleiul încins și prăjiți până devin aurii și crocanți, aproximativ 5 minute.
Scoateți din friteuză într-o tavă tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
În timp ce se prăjesc cartofii, amestecați într-un castron mic muștarul, maioneza, mărarul și caperele.
Adăugați cartofii prăjiți într-un castron mare de servire. Adăugați ceapa roșie și țelina, apoi adăugați ușor sosul de maioneză. Asezonați cu mai multă sare și piper, dacă este necesar, și serviți.