Salata Cesar de pui la gratar

Salata Cesar de pui la gratar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și cetogenice în cutia de rețete, Salata Cesar cu pui la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 440 de calorii, 36 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 2,02 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de salată romană, crutoane Cesar, brânză parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru 4 iulie. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 75%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Cesar de pui cu sparanghel verde cu nuci pecan cu miere, Salată Cesar cu varză verde cu crutoane de naut cu usturoi (post pentru oaspeți) și ouă Cesar Deviled.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista