Salata Caesar de pui

Salata Caesar de pui
Salata Caesar de pui este un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 313 de calorii , 22 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Un amestec de piept de pui, sare, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salata Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușor} , Salată Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușoară} și Salată de paste Caesar de pui cu dressing Caesar ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de salată, combinați primele cinci ingrediente. Într-un castron mic, amestecați uleiul, sucul de lămâie, usturoiul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste salată; arunca pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Pinot Grigio, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Albarino, Gruener Veltliner, Gavi

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru Salata Caesar de pui. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Skater Girl Limited Edition Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
O nuanță aurie deschisă apare pe măsură ce aromele de coajă de lămâie Meyer, unt dulce-cremă, note de parmezan, măr auriu și flori galbene se întâlnesc cu degustatorul. Un corp catifelat și plin, cu arome de pere Bartlett și piersică Georgia, duce la un final plin de viață și delicios.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista