Sake somon și orez
Sake somon și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 2 și costă $ 5.89 pe portie. O porție conține 729 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orez basmati, pastă de wasabi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, Sake Ghimbir Glazurate Somon, și Somon de Sake vindecat rapid cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de congelator, combinați pasta de muștar sau wasabi, sosul Worcestershire, soia, uleiul și sake-ul și adăugați fileurile de somon. Se lasă la marinat aproximativ 20 de minute.
Urmați instrucțiunile de pachete pentru orez, sau orez-aragaz manual sau pur și simplu pune orez într-o tigaie, zdrobi păstăi de cardamom și chuck-le în prea, și a pus dublu volumul de apă ca ai orez. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți-vă la cel mai mic posibil, fixați un capac și lăsați până când orezul a absorbit apa și este gătit, aproximativ 15 minute.
Încălziți o tigaie netedă sau o tigaie antiaderentă și gătiți fileurile de somon timp de 1 1/2 minute pe 1 parte, apoi un minut pe cealaltă parte.
Scoateți somonul, înfășurați dublu fiecare file în colete de folie și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute pe o placă de lemn sau o grămadă de ziare.
Aduceți sake-ul la fiert într-o cratiță mică, ca una în care ați putea topi untul, pentru a lăsa gustul alcoolului să se evapore. Scoateți tigaia de pe foc și adăugați celelalte ingrediente ale sosului.
Desfaceți fileurile de somon, îndepărtându-le pe o placă de lemn pentru sculptură în timp ce faceți acest lucru.
Aranjați niște orez proaspăt fiert pe 2 farfurii și feliați fileurile de somon în felii subțiri.
Așezați somonul sculptat deasupra orezului și lingurați peste sos, lăsându-l să strălucească peștele și să picure ici și colo peste orez. Împrăștiați cilantro deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2014 are o culoare aurie frumoasă. Acest vin cu corp mediu este plin de arome de pere, nucă de cocos, vanilie și miere. Palatul larg și expansiv completează aromele cu note dulci și bogate. Un vin îndrăzneț cu arome de mere delicioase aurii, pâine prăjită cu unt, vanilie și miere acesta este cu adevărat un vin delicios care poate fi asociat cu aproape orice