Saison
Saison ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 40 și costă $7.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 218 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru la flame out, grâu lme, boabe grosiere de paradis la flame out și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sour Saison (Pentru Homebrewers Avansate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de ziua preparării, faceți un starter cu drojdia.
Aduceți fermentabile și apă pentru a face cinci galoane la fierbere la foc mare.
Odată ce se obține o fierbere de rulare, porniți un cronometru timp de 90 de minute.
Adăugați prima doză de hamei cu 60 de minute rămase.
La sfârșitul a 90 de minute, scoateți-l de pe foc și adăugați imediat hameiul și condimentele rămase.
Adăugați apă rece curată pentru a face 5,5 galoane. Răciți mustul la Sub 70 de grade F cu o baie de gheață sau cu un răcitor de must. Nu uitați să păstrați lucrurile sanitare pentru fiecare etapă după fierbere.
Transferați mustul într-o găleată de fermentație igienizată sau carboy.
Se adaugă un SAS și se răcește la 68 de grade F, dacă nu există deja. De asemenea, răciți starterul de drojdie la 68 F.
Odată ce mustul ajunge la 68 de grade F, aerați mustul și lăsați drojdia.
Fermentați timp de 7 până la 10 zile.
Lăsați temperatura berii să crească la 80 de grade F pe măsură ce fermentează. Dacă nu se atenuează complet, puteți adăuga un pachet de drojdie de șampanie uscată pentru a termina treaba. Ar trebui să se usuce până la o greutate finală de aproximativ 1,008 până la 1,010 înainte de îmbuteliere.
Sticlă sau butoi berea, carbonatând la 3 până la 3,5 volume.