Sage Farinata
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Sage Farinata ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 134 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină de garbanzo, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel, roșii și ceapă Farinata, Farinata (Năut Crocant-Făină Cr Inktypes), și Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie.
Instrucțiuni
Puneți uleiul într - o tigaie rezistentă la cuptor de 9 până la 10 inci.
Adăugați frunze de salvie și amestecați pentru a acoperi cu ulei, apoi ridicați frunzele și puneți-le într-un castron mic.
Cojiți și tăiați subțire ceapa. Puneți ceapa în tigaie la foc mediu-mare și amestecați des până la gust auriu și dulce, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron, amestecați făina garbanzo și 1/4 linguriță de sare cu 1 1/2 căni de apă până se omogenizează.
Reduceți căldura sub ceapă la mediu-scăzut. Împingeți felii de ceapă în centrul tigaiei și turnați amestecul garbanzo în jurul lor, apoi ridicați ceapa, astfel încât aluatul să poată curge sub ele.
Presărați socca cu frunze de salvie. Gatiti pana cand socca se simte uscata cand este atinsa usor si se rumeneste pe fund (ridicati cu atentie cu o spatula pentru a verifica), 12-14 minute.
Se fierbe 6 până la 8 inci de la căldură până când blatul este ușor rumenit, 3 până la 4 minute.
Tăiați în pene și serviți cu o spatulă largă.
Opțiune conservată: dacă făina de garbanzo nu este disponibilă, omiteți-o din rețeta precedentă. În schimb, scurgeți 1 cutie (15 1/2 oz.) garbanzos, rezervând 6 linguri de lichid. Învârtiți garbanzos, lichid rezervat și 1 lingură de făină universală într-un blender până când este foarte neted. Utilizați în pas
Amestecul se va simți în continuare umed deasupra când este rumenit pe fund, pasul 4 și va dura 3 până la 4 minute mai mult pentru a se rumeni atunci când este fript, pasul