Rățușcă Simplă Prăjită

Rățușcă Simplă Prăjită
Rățușca prăjită simplă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pulbere de cinci condimente, rață domestică, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Rață Umplute, și Salata Ugly Duckling.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Îndepărtați mănușile și gâtul din rață; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți rața sub apă rece; se usuca. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele și împingând ușor mâna între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Combinați pulberea cu cinci condimente și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Presărați amestecul de condimente sub pielea slăbită; frecați în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor împreună cu cordonul. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Răspândiți sarea de rocă în fundul unei tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați Rățușca, cu pieptul în sus, pe sare de rocă. Pierce pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la 500 timp de 45 de minute sau până când termometrul ajunge la 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Acoperiți Rățușca cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Garnisiți cu ierburi proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista