Răsuciri Picante De Salsa
Entorse salsa picant ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați paste rotini, brânză cheddar, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Picant Prăjită Salsa Chipotle Salsa, Salsa fierbinte și picantă a lui Tay, și Salsa Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită rumenită, rotini, supa, salsa, laptele și 1/2 cană de brânză într-o tigaie mare.
Gatiti la foc mediu pana se incalzeste si branza se topeste; se presară cu brânza rămasă.
Serviți cu smântână și chipsuri de tortilla, dacă doriți.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.