Răsuciri De Pom De Crăciun
Răsucirile pomului de Crăciun necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 28. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr colorat, zară, zahăr colorat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brownies De Pom De Crăciun, Tort De Pom De Crăciun, și Pom de Crăciun pops.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie, sare și bicarbonat de sodiu. Într-o cratiță mică, se încălzește laptele de unt și se scurtează la 120 la 130 la 130 la 1.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați ouă; bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare într-un 14-in. x 3-în. dreptunghiuri; prindeți cusătura pentru a sigila.
Tăiați fiecare în paisprezece 3-in. x 1-în. benzi.
Începând cu benzile cu zahăr roșu, răsuciți fiecare bandă de mai multe ori. Pe o foaie de copt unsă, aranjați benzi în formă de copac, așezând marginea ciupită a unei benzi în centrul superior al foii de copt și ventilând capătul rotunjit, permițând umplerea să apară.
Folosiți șase benzi de aluat pe o parte și șapte benzi pe cealaltă parte. Ciupiți aluatul în centru pentru a vă alătura. Utilizați banda rămasă pentru trunchiul copacului. Repetați cu benzi cu zahăr verde. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 375 la 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este sticla Le Grand Courtage ros circulatorbrut Bedazzled. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.