Răsuciri De Patiserie Cu Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați răsucirile de patiserie cu fistic. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 130 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, gălbenușuri de ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Răsuciri De Patiserie Cu Zmeură, Răsturnări De Patiserie Cu Puf Parmezan, și Răsturnări De Patiserie Cu Puf Parmezan.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și apa într-un castron mic.
Combinați zahărul, scorțișoara și cardamomul.
Rulați cu grijă fiecare foaie de foietaj într-un pătrat de 9 1/2" pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Periați fiecare foaie cu spălare de ou și presărați cu 2 linguri amestec de zahăr.
Presărați fisticul tocat uniform peste 1 foaie, lăsând o margine de 1/4"; deasupra cu foaia rămasă, cu partea zahărită în jos. Apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Ungeți blatul de patiserie cu unt topit; se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Tăiați patiseria în fâșii groase de 3/4", folosind un tăietor de pizza. Răsuciți fiecare bandă de 3 ori și așezați 2 " pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 400 timp de 19 minute sau până devin aurii.
Scoateți imediat din tigăi și răciți-le pe rafturile de sârmă.
Notă: pentru a reîncălzi răsucirile de patiserie, coaceți la 450 timp de 5 minute sau doar până se încălzește. Mișto. (Pe măsură ce se răcesc, se rumenesc.)