Răspândirea Brânzei Kingpin

Răspândirea Brânzei Kingpin
Kingpin Brânză Spread este un condiment care servește 9. O porție conține 410 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită biscuiți, brânză Cheddar ascuțită, inele de piper și amestec de sos de salată ranch. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Brânză Afumată Răspândită, Răspândirea Brânzei Stratificate, și Trei Brânză Pepperoncini Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, brânza cheddar și amestecul de pansament până se combină. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pe un platou de servire, formați brânză răspândită în formă de bolț de bowling.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii SubțiriAmbalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii Subțiri
3
Adăugați inele de piper la gâtul știftului pentru dungi, tunderea pentru a se potrivi dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
4
Scoateți din frigider cu 15 minute înainte de servire.
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru baie. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista