Rădăcină de țelină și piure de cartofi cu hrean
Rădăcina de țelină și piureul de cartofi cu hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 627 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de cartofi de copt, unt, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Și Țelină, și Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați rădăcina de țelină și cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece; adăugați o linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când rădăcina de țelină și cartofii sunt foarte fragede.
Scurgeți apa din legume și treceți-le printr-o moară de alimente sau un ricer într-un bol mare de amestecare. Se amestecă smântâna, untul și hreanul până când crema este absorbită și amestecul este neted. Condimentează cu sare și piper kosher și garnisește cu arpagic tocat.
Stropiți cu o doză sănătoasă de ulei de măsline și serviți.