Rădăcină de țelină și Latkes de cartofi

Rădăcină de țelină și Latkes de cartofi

Instrucțiuni

1
Radeți grosolan rădăcina de țelină într-un castron folosind găurile de 1/3 inch lățime ale unei răzătoare de cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Curățați cartofii și radeți grosier într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați suc de lămâie și aruncați. Radeți grosolan ceapa în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați pe prosop, apoi adunați colțurile pentru a forma un sac și răsuciți bine pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Întoarceți cartofii și ceapa în vasul curățat și amestecați rădăcina de țelină, făina, ouăle, sarea, piperul și semințele de țelină până se combină bine.
6
Încălziți uleiul de 1/3 inch într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Umpleți o măsură de 1/4 cană (nu este bine ambalată) cu amestec latke și lingurați-o cu grijă în tigaie, apoi aplatizați la 3 inci în diametru cu o spatulă cu fante. Formați încă 3 latkes în tigaie, apoi prăjiți până când partea inferioară este aurie, 1 1/2 până la 3 minute. Întoarceți folosind 2 spatule și prăjiți până devin aurii adânci peste tot, încă 1 1/2 până la 3 minute. (Dacă latkes se rumenesc prea repede, reduceți focul până la moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TelinaTelina
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt. Păstrați cald în 1 strat pe un suport metalic așezat într-o tigaie superficială în cuptor. Faceți mai multe latkes în același mod. Folosiți un al doilea raft și o tigaie pentru a menține ultimele loturi calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Nota bucătarilor
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Latkes can be fried 1 hour ahead.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții32
Scor De Sănătate14
Revista