Rădăcină de țelină și Latkes de cartofi

Rădăcină de țelină și Latkes de cartofi

Instrucțiuni

1
Radeți grosolan rădăcina de țelină într-un castron folosind găurile de 1/3 inch lățime ale unei răzătoare de cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Curățați cartofii și radeți grosier într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați suc de lămâie și aruncați. Radeți grosolan ceapa în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați pe prosop, apoi adunați colțurile pentru a forma un sac și răsuciți bine pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întoarceți cartofii și ceapa în vasul curățat și amestecați rădăcina de țelină, făina, ouăle, sarea, piperul și semințele de țelină până se combină bine.
6
Încălziți uleiul de 1/3 inch într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Umpleți o măsură de 1/4 cană (nu este bine ambalată) cu amestec latke și lingurați-o cu grijă în tigaie, apoi aplatizați la 3 inci în diametru cu o spatulă cu fante. Formați încă 3 latkes în tigaie, apoi prăjiți până când partea inferioară este aurie, 1 1/2 până la 3 minute. Întoarceți folosind 2 spatule și prăjiți până devin aurii adânci peste tot, încă 1 1/2 până la 3 minute. (Dacă latkes se rumenesc prea repede, reduceți focul până la moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TelinaTelina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt. Păstrați cald în 1 strat pe un suport metalic așezat într-o tigaie superficială în cuptor. Faceți mai multe latkes în același mod. Folosiți un al doilea raft și o tigaie pentru a menține ultimele loturi calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Nota bucătarilor
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Latkes can be fried 1 hour ahead.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții32
Scor De Sănătate14
Revista