Rădăcină de țelină pur și simplu cu alune prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați rădăcina de țelină pur Pecule cu alune prăjite. Această rețetă face 10 porții cu 342 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, alune, ulei de alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rădăcină de țelină pur și simplu cu alune prăjite, Salată De Mere Și Țelină Cu Alune Prăjite, și Salată De Rădăcină De Țelină Cu Manchego, Alune Și Cireșe Uscate.
Instrucțiuni
Așezați rădăcina de țelină și cartofii într-o mareoală grea.
Adăugați apă rece pentru a acoperi; sezoncu sare. Aduceți la fierbere peste mediu-marecăldură. Reduceți căldura; se fierbe până la legumepoate fi străpuns cu o furculiță, 20-25 de minute.
Scurgeți bine legumele. Treceți legumele prin moara de alimente sau ricerul de cartofi în același vas.
Între timp, aduceți smântână și lapte doar laun foc mic într-o cratiță medie; scoateți de pe foc. Se amestecă în mod constant legumele pur și simplu la foc mediu-mic până când excesul de umiditatese evaporă, aproximativ 2 minute.
Se amestecă untul în pur și simplu câteva bucăți la un moment dat, amestecând între adaosuri.
Îndepărtați de la căldură;pliați încet în amestec de cremă până când se formează o formă pură pură. Condimentează după gust cusare și piper. Faceți înainte: pur și simplu poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți într-un cuptor cu microunde sau într-un vas rezistent la căldură așezat peste o oală mare cu apă clocotită.
Se strecoară pur și simplu fierbinte printr-o plasă medie într-un castron de servire (acest lucru face ca textura să fie deosebit de netedă și cremoasă).
Stropiți cu ulei; împrăștiați alunele peste.