Rădăcină De Țelină Glazurată
Rădăcina de țelină glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 5 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Dacă aveți ulei de canolan, rădăcină de țelină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald; adăugați rădăcină de țelină. Se sotează 5 minute sau până se rumenesc.
Adăugați cimbru, frunze de dafin și stoc de pește; aduceți amestecul la fiert și adăugați zahăr. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand lichidul s-a evaporat aproape. Se amestecă untul și se gătește până la sirop.
Îndepărtați frunza de dafin și cimbru.