Rădăcină de țelină cu mere, nuci și brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați rădăcina de țelină cu mere, nuci și brânză albastră. Această rețetă servește 12 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți mere granny smith—decojite, ulei de măsline, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă de țelină cu mere și brânză albastră, Salată de varză cu brânză albastră cu mere și nuci, și Remoulade cremă de rădăcină de țelină cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți nucile timp de 8 până la 10 minute, sau până devin aurii.
Lăsați să se răcească, apoi tocați grosolan nucile.
Într-un castron mare, bateți oțetul cu șalota, muștarul și un vârf generos de sare și piper; se lasa sa stea 10 minute.
Bateți uleiul de măsline și 1/4 cană de brânză albastră. Chiar înainte de servire, adăugați rădăcina de țelină și merele în pansament, condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Adăugați nucile tocate și restul de 3/4 cană de brânză albastră și serviți.