Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Root Beer Bundt Cake. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 505 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de făină, ciocolată dulce-amară, bere rădăcină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rădăcină De Bere Bundt Tort, Tort De Bere Cu Rădăcină De Ciocolată Bundt, și Tort De Ciocolată Cu Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină o tigaie Bundt de 12 căni; atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 2 căni de bere rădăcină, pudra de cacao, ciocolata și 1 unt de băț într-o cratiță mare la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă zaharurile granulate și maronii și se amestecă până se dizolvă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Combinați 2 căni de făină, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul și 1 linguriță de sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți ouăle în amestecul de bere rădăcină, apoi pliați ușor ingredientele uscate (aluatul va fi ușor cocoloaș).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare introdusă în tort iese curată, 55 de minute până la 1 oră, rotind tigaia la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați într-un raft. Împingeți ușor tortul peste tot cu o frigăruie și turnați 1/4 cană de bere rădăcină peste tort; lăsați să se răcească în tigaie timp de 20 de minute, apoi răsturnați tortul pe o farfurie de servire și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
1
Bateți restul de 1/4 cană de bere rădăcină, un vârf de sare, zahărul cofetarilor și vanilia într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat