Răcitoare De Căpșuni

Răcitoare De Căpșuni
Răcitoarele de căpșuni ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 190 calorii. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Un amestec de lămâie-lime soda pop, zahăr, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Răcitoare De Căpșuni, Răcitoare De Mango Cu Căpșuni, și Răcitoare De Pepene Verde Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Se amestecă amestecul de băuturi răcoritoare, zahărul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă în tava divizată pentru cuburi de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Așezați 1 căpșună întreagă în fiecare cub. Congelați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4
Pentru a servi, așezați cuburi de fructe congelate în pahare. Umpleți paharele cu sifon pop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista