Rutabaga și puf de morcov
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Rutabagan și puf de morcov. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, zahăr brun, rutabaga și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Rutabagan și morcov pur, Consumul De Alimente De Iepure: Morcov Rutabaga Mash, și Jabba Puff-puf de cremă de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați morcovii, rutabaga, ceapa, bulionul de pui, 3 linguri unt, zahăr brun și nucșoară într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial cratița cu un capac și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 45 de minute.
Transferați legumele folosind o lingură pliată într-un robot de bucătărie sau blender. Continuați să gătiți amestecul de bulion rămas în cratiță la foc mare, amestecând constant, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 lingură, 2 până la 3 minute.
Adăugați amestecul de bulion redus la legume în robotul de bucătărie; amestecați până când este foarte neted.
Transferați amestecul într-un bol și răciți la temperatura camerei.
Amestecați ouăle, făina, praful de copt, sarea și piperul în amestecul de legume piure până când sunt combinate uniform; lingură într-o caserolă cu 6 căni cu unt sau farfurie cu sufle.
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mic; amestecați nucile pecan până când sunt parfumate și acoperite, 1 până la 2 minute.
Răspândiți pecanii cu unt în jurul marginii amestecului de legume, creând o margine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați, 8 ore până peste noapte.
Aduceți amestecul de legume la temperatura camerei, cu aproximativ 30 de minute înainte de coacere.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia de plastic din vasul cu caserole.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă, se pune la mijloc și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.