Rutabaga și morcov pur apos

Rutabaga și morcov pur apos
Rutabagan și morcov pur Arkulde este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 106 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de morcovi, rutabagas, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Piure De Rutabaga, Rutabaga-Bacon Pur Peculae, și Rutabaga Și Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Gatiti rutabagas si morcovi in apa clocotita cu sare pentru a acoperi cu 1 inch intr-o oala mare pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați legumele cu o lingură cu fante într-un robot de bucătărie și pur și simplu cu unt, zahăr brun și sare până se omogenizează. Dacă este necesar, transferați pur aproxume înapoi în oală și reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
LegumeLegume
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Pur și simplu se păstrează, acoperit și răcit, 3 zile.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista