Rutabaga și morcov pur apos
Rutabagan și morcov pur Arkulde este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 106 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de morcovi, rutabagas, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Piure De Rutabaga, Rutabaga-Bacon Pur Peculae, și Rutabaga Și Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Gatiti rutabagas si morcovi in apa clocotita cu sare pentru a acoperi cu 1 inch intr-o oala mare pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Transferați legumele cu o lingură cu fante într-un robot de bucătărie și pur și simplu cu unt, zahăr brun și sare până se omogenizează. Dacă este necesar, transferați pur aproxume înapoi în oală și reîncălziți.
Pur și simplu se păstrează, acoperit și răcit, 3 zile.