Rutabaga-piure de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 10 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Consumul De Alimente De Iepure: Morcov Rutabaga Mash, Rutabagan și morcov pur Aproxoate, și Napi și piure de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti rutabagas in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez la foc mediu 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați morcovi și ceapă; continuați să fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Scurgeți și puneți-l în robotul de bucătărie echipat cu lamă metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.