Rulourile portocalii ale bunicii cu glazură de brânză cremă de portocale
Rulourile portocalii ale bunicii cu glazură de brânză cremă de portocale sunt vegetarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca o pâine. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți lapte cald, suc cald de portocale, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, Rulouri de scorțișoară de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de portocale, și Orange Sleepy Mac Cupcake cu ghimpat portocaliu crema de branza glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă și sucul de portocale cald într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Bateți laptele cald, scurtarea, 1/4 cană de zahăr alb, ou și sare împreună într-un bol separat. Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați suficientă făină în amestec pentru a crea un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Ungeți un castron mare și două foi de copt de 11x7x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați aluatul în vasul uns și întoarceți aluatul pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați să crească într-un loc cald până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
8
Rotiți fiecare jumătate pe o suprafață ușor înmuiată, creând 2 dreptunghiuri de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Se amestecă 1 cană de zahăr alb, 1/2 cană de unt înmuiat și 2 linguri de coajă de portocală într-un bol până se omogenizează; întindeți jumătate din umplutură pe fiecare dreptunghi de aluat.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Rotiți fiecare dreptunghi în jurul umpluturii, în stilul ruloului de jeleu, începând cu capătul lung creând un jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați fiecare buștean în 15 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Aranjați rulourile pe foile de copt pregătite. Acoperiți foile de copt cu folie de plastic și lăsați rulourile să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți folia de plastic din foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
15
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Bateți zahărul cofetarilor, crema de brânză, 3 linguri de unt înmuiat, sucul de portocale și 2 lingurițe de coajă de portocală într-un bol până când glazura este netedă.